Newborn shoots

Die kleine handjes, dat warme gevoel...  De eerste weken van je kindje zijn enorm speciaal. En ook zo voorbij! Ik leg met veel liefde jullie kindje vast bij jullie thuis.

Vanaf € 169,- ex. btw

Boek een shoot

Na 9 maanden kijkt je kindje om zich heen, lacht, reageert, ontdekt en speelt. Ze is aanwezig, ziet jou en haar persoonlijkheid straalt naar voren, met een eigen wil en karakter. Op dit punt is ze echt haar eigen unieke persoon. Dit markeert opnieuw een bijzondere fase in het leven van jouw baby, en dat wil je voor altijd vastleggen

9 maanden in, 9 maanden uit shoot

Neem contact op

€ 169,- ex. btw

"Dit markeert opnieuw een bijzondere fase in het leven van jouw baby"

Dion & Marinel

Marlot heeft inmiddels onze bruiloft vastgelegd, en een zwangerschapsshoot en newbornshoot gedaan. We zijn met alle foto's superblij, en zouden voor een volgende mijlpaal zeker weer bij Marlot aankloppen! 

Zij gingen je voor...

Aleysha

Ik heb een newborn shoot bij Marlot gedaan met mijn zoontje, en ben zeer tevreden met haar werkwijze en de prachtige foto’s die ze heeft kunnen vastleggen.

Charlotte

Erg professioneel en vooral oog voor details. Een newborn shoot is extra speciaal en bij Marlot is het in goede handen. De shoot was erg leuk en de foto’s waren fantastisch!

> Verstuur

Leuk dat je interesse hebt! Wil je mijn brochure ontvangen of een shoot inplannen? Vul onderstaand formulier in.

Contact

PRIVACY POLICY

© Marlot Bakker Fotografie